El parc ja està però els bombers han passat l’estiu als mòduls

0
1565

Els sindicats denuncien que no s’han fet totes les obres com s’havien previst inicialment i que hi ha «moltes errades»


 

Les obres de reforma del parc de Bombers de Figueres estan pràcticament enllestides però el sindicat UGT denuncia que, malgrat això, el trasllat s’ha endarrerit i els efectius han hagut de passar l’estiu en mòduls prefabricats. El delegat sindical de prevenció de riscos laborals, Pep Cantón, afirma que la situació provoca problemes importants de convivència perquè a les instal·lacions provisionals s’hi apleguen diàriament entre 4 i 15 persones i han de fer torns per menjar. També diu que algunes estances no tenen aire condicionat i que part dels equips els han de tenir a terra perquè no hi ha prou espai.

Cantón assegura que els treballs s’havien de recepcionar a finals de juliol, però que durant tot l’agost no s’hi ha treballat i que els edificis encara funcionen amb els comptadors d’obra. A més, diu que no s’han fet tots els treballs de reforma que estaven previstos inicialment i que hi ha «moltes errades». Per exemple, mals acabats, mobiliari que es mou o màquines del gimnàs que no funcionen bé. També critiquen que no s’hagi aprofitat l’actuació per reformar la tanca exterior del recinte i que no s’hagi refet la vorera que l’envolta.

Per la seva banda, el delegat d’Interior a Girona, Albert Ballesta, assegura que la reforma està acabada però que tot s’ha endarrerit per les vacances. Tot i això, diu que només falten les escomeses de llum i gas, i que està previst que aquesta setmana arribin les taquilles per guardar el material. Un cop això s’hagi enllestit, afegeix, es podran desmuntar els mòduls i els efectius es traslladaran a les instal·lacions reformades. Calcula que serà en les properes setmanes.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li