El PĂ del Indoor Figueres, de plata

0
1906

L’equip sènior masculí va aconseguir mantenir la segona categoria durant el Campionat de Catalunya 


L’equip sènior masculí del Club Pàdel Indoor Figueres va assolir la permanència a la divisió de plata del pàdel català després de participar la setmana passada al Campionat de Catalunya de Segona Categoria a les instal·lacion del SlamPadel de Collbató. La seva, però, no va ser una fita fàcil, ja que després de caure en el primer partit contra el CT Lleida per un ajustat 3-2, els representants gironins van poder tocar la glòria amb una victòria agònica contra el Padel Vilanova (3-2).

“Estem molt contents per la victòria, l’objectiu era mantenir la categoria per poder jugar un altre any a Segona”, va explicar el director i jugador del club, Sergi Curto, abans de referir-se a l’alt nivell del campionat: “Hi havia equips de molt nivell, fins i tot hem trobat jugadors professionals com Pablo Lima, actual campió del món, i Willy Lahoz”.

L’èxit del jove combinat per equips figuerenc s’afegeix així als bons resultats que assoleixen els equips que competeixen a la Lliga Gironina, competición on el club empordanès hi té 7 equips: 5 de masculins i 2 de femenins.

La formaciĂł i divulgaciĂł com a full de ruta

Un dels principals objectius de l’entitat figuerenca és la difusió d’aquest esport entre les noves fornades que s’aproximen. És per això que a partir de setembre el club, que en aquests moments compta amb una escola formativa composta per una cinquantena de joves, vol ampliar aquesta vessant per divulgar la pràctica del pàdel “al major nombre de nens i nenes de Figueres i de la seva rodalia”, diu Curto.  “El que volem és fomentar aquest esport i els seus valors entre els més petits”, afegeix el director del Club Pàdel Indoor Figueres. “Des de sempre la nostra idea ha estat i continuarà essent la de treballar per tal de donar a conèixer el pàdel, un esport clarament en auge”, conclou.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li