El nou model millora l’assistència dermatològica

0
1053

La directora assistencial del FSE, Àngels Morales, comenta que l’acord signat per quatre anys s’ha pogut dur a terme gràcies al fet que «la societat ha evolucionat molt amb l’ús de les noves tecnologies i és un pas natural la incorporació d’aquestes eines en l’àmbit assistencial, que a més tenen un gran potencial»


La nova col·laboració entre els especialistes de l’hospital de Figueres i els dermatòlegs de l’Hospital Clínic permetrà als dos centres compartir coneixement, desenvolupar projectes comuns i millorar l’assistència dermatològica de l’Alt Empordà. Tot i que actualment la Fundació Salut Empordà (FSE) ja té incorporat el sistema de la teledermatologia, s’estima que amb aquest nou model els casos que requeriran la visita de l’especialista disminuiran entre un 60% i un 70% del total. D’aquesta manera es reduirà ostensiblement el temps d’espera pels expedients en què sigui realment necessària la visita del dermatòleg.

La directora assistencial del FSE, Àngels Morales, comenta que l’acord signat per quatre anys s’ha pogut dur a terme gràcies al fet que «la societat ha evolucionat molt amb l’ús de les noves tecnologies i és un pas natural la incorporació d’aquestes eines en l’àmbit assistencial, que a més tenen un gran potencial». Susana Puig, cap del servei de Dermatologia de l’Hospital Clínic, afegeix que «aquest acord permet al Clínic treballar amb el territori, amb una comarca com l’Alt Empordà, que té 68 municipis».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li