El nou equip del FASTT porta el teatre als micropobles

0
864

Durant la setmana del 17 al 21 d’agost la companyia La Nave Va dinamitzarà uns espais de creació amb els voluntaris inscrits de cada municipi


El Festival d’Arts, Sinergies, Teatre i Territori (FASTT) va presentar la programació de l’edició d’enguany. L’acte es va celebrar amb els màxims representants dels municipis participants: Palau de Santa Eulàlia, Garrigàs i Siurana, i també amb el conseller comarcal de Cultura de l’Alt Empordà, Josep M. Bernils, i el Diputat de Promoció Econòmica de la Diputació de Girona, Jordi Camps. En cadascuna de les intervencions va quedar palesa l’entesa entre les parts. Tal com va manifestar l’alcalde de Palau de Santa Eulàlia, Xavi Camps, «les institucions les tenim aquí, ens donen suport, i l’any vinent esperem que el FASTT ocupi com a mínim cinc municipis».

EL PROGRAMA. Durant la setmana del 17 al 21 d’agost la companyia La Nave Va dinamitzarà uns espais de creació amb els voluntaris inscrits de cada municipi. Treballaran conjuntament per crear una acció participativa que es representarà el dissabte dia 22 a cadascun dels tres municipis participants, Palau de Santa Eulàlia, Garrigàs i Siurana. Tot i que l’espai de representació encara està per determinar, s’intentarà que sigui una zona emblemàtica del municipi.

La clausura del festival es farà el mateix dissabte a partir de les 20 h al Mas Gironí, amb el monòleg «Els dies Mentits», de Marta Aran, i amb l’actuació musical dels germans rosincs Ian i Rusó Sala amb el concert «Foto de família». Les entrades pel tancament del festival es poden adquirir a través de la web www.fastemporda.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li