El nou correcà de Roses ja està a punt per a l’esbarjo de gossos

0
1300

El parc té zones de joc i activitats per als animals, espais d’estada per als propietaris i equipament sanitari


Roses ja ha posat en servei la nova àrea d’esbarjo per a gossos. El correcà està situat a l’olivar municipal de la Gran Via de Pau Casals. El projecte ha quedat executat després de dos mesos de treballs i ha costat 71.000 euros. Aquesta actuació ha estat una de les escollides per votació popular en els pressupostos participatius.

Per garantir la seguretat d’animals i vianants, tot l’espai ha estat envoltat per una tanca perimetral per evitar la fugida dels gossos i que aquests puguin córrer lliurement per l’interior del parc. El circuit correcà incorpora dues plataformes amb elements de joc per facilitar l’activitat física i la diversió dels animals, a més d’espai amb bancs i zones d’ombra per als propietaris.

El paviment de la zona d’esbarjo s’ha fet amb sauló i s’han instal·lat l’enllumenat, xarxa d’aigua potable i una xarxa de reg sanitària que permet netejar la superfície del parc mitjançant una desena d’aspersors.

El mobiliari del parc està integrat per quatre espais de jocs tipus agility, a més d’una font amb abeurador per a gossos, bancs, papereres, dispensadors de bosses i la senyalització informativa necessària amb les normes d’ús de l’espai.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li