El Museu del Joguet se suma a la Setmana Apropa Cultura

0
1209

El centre de Figueres participa per primera vegada en la campanya, que reivindica la cultura com un dret fonamental «per a tothom i amb tothom» i que se celebra a 90 equipaments d’arreu de Catalunya


 

Des del passat 5 d’abril, el Museu del Joguet de Catalunya forma part de la iniciativa Apropa Cultura, programa de lleure cultural inclusiu per a entitats socials. Actualment, mĂ©s de 90 equipaments, entre aquests el Museu del Joguet, ofereixen la seva programaciĂł a 1.800 entitats i serveis socials d’arreu de Catalunya.

I, aquest any, el Museu participarĂ  per primera vegada a la Setmana Apropa Cultura, que se celebra del 22 al 28 d’octubre. Es tracta d’una campanya, en paraules dels organitzadors, «adreçada a difondre la iniciativa i sensibilitzar la societat que la cultura Ă©s un dret fonamental per a tothom i amb tothom».

El Museu oferirĂ  una activitat especĂ­fica, aixĂ­ com altres iniciatives adreçades a la difusiĂł. El dia 3 de novembre (18.30 h), a la Sala Oberta del museu hi haurĂ  el taller «Photojoc! Un retrat de somni», un photocall inclusiu per a tots els pĂșblics, en quĂš qualsevol persona es podrĂ  retratar interactuant amb imatges dels joguets del museu. A part, durant tota la setmana s’explicarĂ , a travĂ©s de les xarxes socials quĂš ha suposat per al Museu formar part de l’Apropa Cultura i com la millora de l’accessibilitat ha influĂŻt en el centre. TambĂ© s’exhibirĂ , aquests dies, el distintiu de la iniciativa a l’entrada, aixĂ­ com el manifest al vestĂ­bul. Amb tot, ja fa anys que el centre col·labora amb la FundaciĂł Altem, per a persones amb alguna discapacitat intel·lectual.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li