El Museu del Joguet enfoca el futur amb el Grup de Treball

0
924

El Museu vol aprofitar l’oportunitat d’aquesta crisi sanitària per potenciar la seva projecció digital, com fa actualment amb l’exposició «Tengui falti. Aprendre amb els cromos», que es pot veure virtualment


El Patronat de la Fundació del Museu del Joguet de Catalunya ha acordat la creació d’un Grup de Treball per projectar el futur del museu a curt i a mitjà termini. Està format per Jaume Guillamet Lloveras, com a coordinador; Maria Eugènia Sala Gómez, Pep Canaleta Heras i Agnès Figueras Ferrer, tots ells membres del Patronat, així com per Joan Manuel Soldevilla, membre del Consell Assessor del mateix Museu. Actualment ja estan elaborant un informe sobre l’adequació del funcionament del museu a les limitacions de la vida social i cultural d’aquest 2021, així com les innovacions en l’activitat i els projectes del museu en l’horitzó d’una nova normalitat a partir del 2022.

El Museu vol aprofitar l’oportunitat d’aquesta crisi sanitària per potenciar la seva projecció digital, com fa actualment amb l’exposició «Tengui falti. Aprendre amb els cromos», que es pot veure virtualment. L’edifici manté els horaris habituals d’obertura, i aviat estrenarà l’exposició «Dia dels Morts. Festa i tradició mexicana. Donació Alan Glass».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li