El Museu de l’Empordà vol promocionar art i benestar

0
1756

La primera d’aquestes activitats és un taller d’art-teràpia titulat «Jo, l’art i la meva ciutat», que es repartirà en sis sessions des del dilluns 28 d’octubre fins al 2 de desembre, de 17 a 19.30 h, a les sales d’exposicions del mateix museu


El Museu de l’Empordà oferirà una proposta centrada a fomentar i combinar les activitats artístiques i culturals per obtenir una millora física i emocional. Per aconseguir-ho, han plantejat tres activitats entre finals d’octubre i els inicis de febrer de l’any vinent.

La primera d’aquestes activitats és un taller d’artteràpia titulat «Jo, l’art i la meva ciutat», que es repartirà en sis sessions des del dilluns 28 d’octubre fins al 2 de desembre, de 17 a 19.30 h, a les sales d’exposicions del mateix museu. Aquesta disciplina engloba l’expressió artística a través de l’escriptura, la poesia, l’expressió corporal i la música per millorar la salut i el benestar en diversos plans, com ara l’emocional, el de la salut, el físic o el comunicatiu, entre altres.

Les altres dues activitats estan relacionades directament amb el mindfulness, una disciplina que s’encarrega de reduir el nivell d’ansietat i d’estrès i que, alhora, potencia la creativitat i promou hàbits saludables. La primera és una conferència anomenada «Mindfulness, art i cultura», per dimarts 4 de febrer del 2020. La segona és el taller «Mindfulness i l’art», programat des de l’11 de febrer fins al 31 de març del 2020, a càrrec del coach Edgar Tarrés.

Totes aquestes activitats són gratuïtes i per accedir-hi únicament es demana fer una inscripció prèvia al Museu de l’Empordà, al telèfon 972 502 305 o a l’adreça electrònica infome@museuemporda.org.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li