El Muntaner i les entitats tindran un nou espai a la plaça

0
1261

Els treballs consistiran a refer l’enjardinament, col·locar nou enllumenat, incorporar-hi mobiliari urbà com bancs i papereres, i fer-hi un tancament perimetral amb accés des de la plaça


 

L’Ajuntament de Figueres reformarà l’últim tram de la plaça de l’Institut per combatre l’incivisme i oferir un nou espai exterior per a l’Institut Ramon Muntaner.

Els treballs consistiran a refer l’enjardinament, col·locar nou enllumenat, incorporar-hi mobiliari urbà com bancs i papereres, i fer-hi un tancament perimetral amb accés des de la plaça.

El projecte de millora del recinte de la part sud de la plaça de l’Institut s’executarà aquest estiu amb un cost de 32.925,27 euros, i es preveu que les obres tinguin una durada de 4 setmanes.

L’alcaldessa, Marta Felip, destaca la necessitat de millorar l’entorn de la plaça de l’Institut: «Aquest espai és un punt on es detecten conductes incíviques. Reformar-lo, posar-hi més llum i fer-hi un tancament serà la manera de mantenir en condicions aquest espai i ajudarà a canviar l’entorn de la plaça». I afegeix: «També és molt important per a l’Institut Ramon Muntaner, que només disposa del claustre, tenir un espai exterior proper al centre per realitzar-hi activitats amb seguretat i evitar desplaçaments».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li