El moviment ‘Ja n’hi ha prou’ supera les 10.000 signatures

0
834

Diverses entitats esportives de l’Alt Empordà han mostrat el seu suport a la nova plataforma


El mĂłn de l’esport Ă©s un dels sectors principalment damnificats per les conseqĂŒĂšncies de la pandĂšmia de la Covid-19. Amb la competiciĂł inexistent a escala territorial i amb uns entrenaments subjectes a l’evoluciĂł de les restriccions, sĂłn moltes les entitats que han mostrat la seva disconformitat envers les mesures del Govern, perĂČ no Ă©s fins fa poc que aquestes veus dissonants s’han unit amb força.

En concret, clubs d’esport base i amateur d’arreu de Catalunya, tambĂ© de l’Alt EmpordĂ ,han unificat les seves forces i han creat sinergies per tal de reivindicar el seu desacord davant les noves restriccions, que afecten especialment a les entitats que desenvolupen la seva prĂ ctica en espais tancats, que ara han hagut d’aturar la seva activitat totalment.

Amb una setmana de trajectĂČria, la plataforma, que ja s’ha mobilitzat presencialment a diversos punts de les comarques gironines, ha aconseguit un gran suport: a travĂ©s de la plataforma Change.org ja ha superat les 10.000 signatures.

El seu manifest, entre altres coses, defensa que l’esport Ă©s un bĂ© essencial pels joves i que, en tot moment, s’han complert amb els plans de represa, controls i mesures que s’exigeixen des de la Generalitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li