El motor local ja té padrí

0
1049

 La comarca de l’Alt Empordà ja pot fer rugir el soroll del motor amb una escuderia denominació d’origen. Fa uns mesos, una colla d’amics apassionats pels cotxes antics, entre els quals Josep Lluís Martos i Sergi Cayuela, els Gorditos Team, van focalitzar la seva passió cap al sorgiment de l’Escuderia Alt Empordà, una entitat que pretén “omplir el buit” d’aquest segment a la comarca.
Així ho apunta un Martos que, juntament amb Cayuela, s’ha topat en diverses competicions amb una pregunta molt clara: “I vosaltres, a quina escuderia pertanyeu?”. Donar resposta a aquesta qüestió és una de les finalitats de la nova associació, però no és l’única ni tampoc la més important. “El club, més enllà de combinar les activitats culturals i turístiques de la zona amb el motor com a vincle, i a part de donar a conèixer els racons de la comarca d’una forma que respecti el medi ambient, també es marca com a objectiu primordial la formació, és a dir, crear un planter perquè d’aquí uns anys pugui sorgir algun pilot que competeixi a l’elit”, explica Martos.
Cal anar, però, “a poc a poc”. “De moment comencem amb els vehicles clàssics, tot i que si observem que hi ha interès potenciarem altres modalitats”, explica l’integrant de Gorditos Team, que juntament amb Cayuela, Rafael Ortiz, Laura Ortiz i Ricardo Navarro conforma la Junta inicial de la nova associació local.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li