El Montserrat Vayreda es prepara per al trasllat a la nova escola

0
3048

Demà hi ha prevista una reunió per planificar el canvi d’ubicació i l’inici de curs el pròxim 12 de setembre


 

Ja arriba el dia perquè el somni de molts es faci realitat després de 13 anys. A partir del 12 de setembre, amb l’inici del curs escolar, les classes a l’escola Montserrat Vayreda ja es faran l’edifici definitiu. La setmana passada es va fer una visita d’obres al nou centre en què van participar representants d’Ensenyament, de l’Ajuntament, de l’equip directiu i de l’AMPA de l’escola. Es va constatar que els treballs són a la recta final.

Per demà, 30 d’agost, hi ha prevista una reunió per planificar el trasllat final al nou centre.

D’acord amb les explicacions d’arquitectes i tècnics de l’empresa constructora, en els pròxims dies s’enllestiran les tasques pendents. Es tracta de la telefonia, acabats de fusteria, pintura i neteja. Amb això ja es podrà recepcionar el nou equipament. Serà aleshores quan l’Ajuntament ja podran encarregar-se de la neteja i el trasllat del mobiliari i la Generalitat, de la instal·lació del sistema informàtic i les noves tecnologies.

L’EDIFICI. La nova escola té 3.300 m² disposats al voltant d’un gran pati central, construïts en dos nivells. La planta baixa allotja aules, lavabos, magatzems, despatxos i sales destinades a administració i professorat i AMPA, així com els espais de menjador i cuina. Al nivell inferior hi ha gimnàs i vestidors. El conjunt compta també amb porxos, patis i espai de jocs, horta i pistes esportives, amb una superfície total de 7.296 m2. El pressupost ha estat de 4,1 milions d’euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li