El Montserrat Vayreda deixarĂ  els barracons al juny per anar al nou edifici

0
1334

Representants de l’escola, de la Generalitat i de l’Ajuntament de Roses celebraran una reuniĂł al juny per determinar el final d’obra i el trasllat al nou equipament


L’escola Montserrat Vayreda de Roses deixarà ben aviat els barracons que l’han acollit durant dotze cursos. Les obres del nou edifici avancen a bon ritme i les administracions implicades confirmen que el nou centre estarà disponible per al curs escolar 2017-2018.

En la darrera visita d’obres –a finals d’abril– es va poder comprovar l’estat dels treballs. A més, representants de l’escola, de la Generalitat i de l’Ajuntament, han acordat convocar una reunió al juny per determinar totes les actuacions previstes en aquests casos. És a dir, el final d’obra i el trasllat al nou equipament.

LES OBRES. Al nou edifici, els fonaments i l’estructura principal estan acabats, així com les parets de tancament exteriors i els paviments interiors. Mentrestant, s’està acabant la coberta i s’executen les obres de distribució de l’interior de les aules i altres dependències. També es fan les feines de lampisteria i les relatives a telecomunicacions i audiovisuals.

La nova escola serà de 3.300 m2 construïts en dos nivells. A la planta baixa hi haurà aulari, lavabos, magatzems, despatxos i sales, així com menjador i cuina. El nivell inferior serà per a gimnàs i vestidor. A més, hi haurà porxos, patis, espai de jocs i horta i pistes esportives. En total, una superfície de 7.296 m2.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li