El món dels contes surt al carrer

0
1106

Després de tantes hores de feina, la rua infantil de la Santa Creu havia de lluir com sempre; i així va ser. Amb una mica més d’una setmana de retard, el recorregut coordinat per Ettore Battaglia amb la col·laboració de les AMPA de les escoles va desfilar ahir pels carrers de Figueres sota el títol Va de Contes. Com a novetat destacada, en aquesta edició hi ha hagut la presència de l’escola Joaquim Cusí, que feia anys que no participava a la rua.

ELS CONTES I LES ESCOLES. Uns 1.400 nens i nenes de 3 a 12 anys, juntament amb pares i mares, van donar vida als personatges de contes com Aladín (l’Amistat), Alícia al país de les meravelles (escola Josep Pallach), Peter Pan (La Salle) o el Soldadet de plom (Sant Pau). Els alumnes de les Escolàpies interpretaven el clàssic de la Blancaneus; el Cor de Maria, Pinotxo; l’escola M. Àngels Anglada, el Mag d’Oz, i l’escola Carme Guasch, la Caputxeta vermella. Altres contes que van cobrar vida van ser l’Aneguet lleig, (Parc de les Aigües), El rei Lleó (Salvador Dalí) i Rapunzel (Joaquím Cusí).
Aquest any les figures gegants i artículades han pres especial protagonisme, sobretot, amb els alumnes més grans i només l’escola, Carme Guasch _amb més participants _ ha fet carrossa

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li