El millor del MedFoto a la Ciutadella

0
1114

La mostra presenta les 43 millors imatges sobre la relació entre el mar Mediterrani i les persones d’entre totes les presentades a la primera edició del concurs, entre les quals s’hi troba la imatge guanyadora, la fotografia titulada Juvenil de rap de l’autor Xavier Salvador


Les fotografies finalistes i guanyadores del concurs internacional MedFoto 2021 es poden visitar fins al 4 de setembre a la Ciutadella de Roses. La mostra presenta les 43 millors imatges sobre la relació entre el mar Mediterrani i les persones d’entre totes les presentades a la primera edició del concurs, entre les quals s’hi troba la imatge guanyadora, la fotografia titulada Juvenil de rap de l’autor Xavier Salvador.

Les instantànies estan impreses en dimensions de gran format i transporten al visitant a un espai que fomenta l’actitud responsable i respectuosa amb el mar, les activitats esportives que s’hi poden realitzar, la fauna que pot trobar i les feines professionals que s’hi poden desenvolupar. Una exposició que reivindica la fràgil relació que hi ha entre el mar Mediterrani i les persones, que dona a conèixer els valors naturals i paisatgístics del mar.

Aquesta exposició està organitzada per la Fundació Alive i el Club Nàutic l’Escala i es podrà visitar fins al 4 de setembre, entre les nou del matí i les nou del vespre, cada dia de la setmana. L’organització ha rebut per a la segona edició del certamen, més d’un miler d’imatges. De totes aquestes quaranta-tres han passat a la final i només onze seran premiades. Les escollides s’anunciaran el divendres 5 d’agost a les 18 h a la sala nord del Restaurant Bol Roig, al Club Nàutic l’Escala.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li