El millor any de La Perola

0
1865

El Club de Pesca Esportiva Roses-La Perola ha sumat el seu primer triomf estatal i organitzarà el seu primer campionat català aquest desembre  


 

El Club de Pesca Esportiva Roses-La Perola ha abaixat la persiana de la seva millor temporada. Tal reconeixement ha arribat per partida doble: d’una banda, el jove caldenc Sergi Giménez va assolir el primer títol estatal de la història del club després de ser campió d’Espanya de Surfcàsting en categoria juvenil; de l’altra, l’entitat rosinca organitzarà el pròxim 15 de desembre el Campionat de Catalunya de Duos, el seu primer esdeveniment d’àmbit català.

«És la millor temporada de la història del club. Ja nomĂ©s ho Ă©s pel fet de tenir un campiĂł estatal, però si a això hi afegim l’organitzaciĂł del campionat catalĂ  el resultat encara Ă©s mĂ©s gran. És un bon moment pel club, això demostra que estem creixent. El que volem ara Ă©s continuar treballant», explica VĂ­ctor Pino, membre i secretari del CPE Roses – La Perola.

El club, creat l’any 2010, va clausurar el curs d’enguany el passat 12 d’octubre i ara només espera la celebració del tradicional sopar de final de temporada per rubricar el colofó final. A partir d’aquí, l’objectiu és clar: «El que volem és continuar en aquesta línia de treball», assenyala Pino abans de recordar que el volum de socis es manté en la trentena.

EL PLANTER: UN REPTE PENDENT. Un dels deures futurs que es marca l’entitat alt-empordanesa és el d’atraure més pescadors joves. Així ho assenyala Pino, que tot i això reconeix que la tasca no és senzilla: «Ens agradaria comptar amb un planter de joves i poder-los formar, però aquest és un tema que costa perquè, entre altres coses, les hores de pesca que seguim són de nit i moltes vegades no són compatibles. Quan acabem definitivament la temporada valorarem com ho podem fer per buscar més gent».

EL CAMPIONAT DE DUOS. Mentre el club planteja com fer créixer la base, l’entitat també ha de dedicar esforços a organitzar el Campionat de Catalunya Mar-Costa Llançat de Duos que tindrà lloc el pròxim dissabte 15 de desembre a la platja Santa Margarida de Roses.

En total, a terres alt-empordaneses s’esperen 44 duos, és a dir, 88 participants. El termini d’inscripció finalitza el proper 5 de desembre. «Tenim moltes ganes de celebrar aquest torneig i de saber com sortirà, és un esdeveniment important pel club, però també per la ciutat de Roses», subratlla Pino.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li