El MIC es posposa al 2022

0
655

La incertesa per la Covid empeny la direcciĂł a prendre la decisiĂł, tot i que es prepara una nova competiciĂł al juny


 

El torneig de futbol base internacional Mediterranean International Cup (MIC) tampoc es farà aquesta setmana Santa. Des de la direcció de MICSports s’ha decidit posposar l’edició d’aquest any, la vintena, davant la impossibilitat de celebrar l’esdeveniment «sense posar en risc la salut dels participants per la Covid-19».

El torneig ja no es va jugar l’any passat, també a causa de la pandèmia. Durant els darrers anys, el torneig, amb una presència cada vegada més notòria al territori alt-empordanès, havia acollit entre futbol i bàsquet més de 1.100 partits i uns 7.500 jugadors repartits en uns 400 equips procedents d’una cinquantena de països d’arreu del món. Les competicions –fins ara 19 edicions en futbol i 3 en bàsquet– se celebren per Setmana Santa durant cinc dies a una quarantena de seus de les comarques gironines, i generen al territori un impacte superior als 11,5 milions d’euros, tal com va assenyalar l’Estudi d’Impacte Econòmic del MIC encarregat pel Patronat de Turisme Costa Brava Girona el 2018.

NOVA COMPETICIÓ AL JUNY. Malgrat que aquesta Setmana Santa es quedarà sense el futbol i l’ambient d’aquest consolidat torneig, des de l’organització es treballa per a la creació d’una nova competició a finals d’aquest mes de juny, el MIC Summer Cup. Es tractarà d’una competició adaptada a les circumstàncies per fer costat als equips locals, estatals i internacionals que han donat suport al torneig en les 19 edicions, amb l’objectiu d’oferir un esdeveniment el més atractiu possible sempre que les circumstàncies sanitàries ho permetin.

«Tot i que aquest any no podrem celebrar el MIC tal com el coneixem, per Setmana Santa, estem treballant amb moltes ganes per oferir, al juny d’aquest mateix 2021, un torneig adaptat a les circumstàncies pels equips que ens han donat el seu suport al llarg de tants anys. Confiem a tornar l’any vinent amb més força i celebrar els 20 anys del torneig amb totes les garanties i la mateixa qualitat de sempre. Des de MICSports treballarem amb el compromís d’oferir una gran edició on veure gaudir a les joves promeses en un entorn seguir». 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li