El mercat de Nadal adaptat a la Covid s’obrirà dijous a la Rambla

0
857

La fira estarà oberta fins el 24 de desembre, estrenarà il·luminació i canviarà el format per afavorir la circulació


El Nadal de la Covid-19 no deixarà Figueres sense activitats nadalenques. Tot plegat s’adaptarà a les mesures de seguretat per la pandèmia. Divendres va quedar inaugurat l’enllumenat, sense el tradicional acte degut a l’emergència sanitària. Enguany, el Nadal s’ha estès als barris, i per això s’han instal·lat 351 noves figures lumíniques que permetran il·luminar 1.300 metres quadrats nous a la ciutat.

La nova il·luminació se suma a la que hi ha al centre de la ciutat i a la zona de vianants, que estarà il·luminada per 172 figures dalinianes. Es mantindrà com l’any passat, la bola de Nadal gegant de la Plaça de l’Escorxador. Una novetat és la projecció a la façana de l’Ajuntament i el mapatge a la façana del Teatre El Jardí, amb diferents passis els dies 6, 7 i 8 de desembre. També són eixos importants la plaça Catalunya, la plaça Ernest Vila i la plaça del Gra.

El mercat de Nadal tindrà lloc del 3 al 24 de desembre, a la Rambla, i serà un espai adaptat a totes les mesures de seguretat. El mercat també estrena nova il·luminació i canvia el format interior per afavorir la circulació dels vianants i que també es vegi des de l’exterior. Estarà format per 25 parades.
El tradicional personatge d’en Fumera serà estàtic. S’instal·laran 3 fotoreclams a la Plaça de l’Ajuntament, la Plaça Josep Pla i la Plaça de la Palmera, on la gent que ho desitgi es podrà fer fotografies. També hi haurà visites guiades als llums de Nadal i a «Entramuntanades. Dones Empordaneses que han de fer història». Les inscripcions es poden fer a l’Oficina de Turisme.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li