El MercaPromo de Comerç Figueres escalfa els motors

0
1271

La Rambla de la capital alt-empordanesa esdevindrà el punt neuràlgic de l’activitat, que té com a objectiu «donar a conèixer l’establiment, la marca, una plataforma social i també per donar sortida al producte de la temporada actual o de l’anterior»


 

El pròxim dijous 8 de setembre, a partir de les nou del matí i fins a les vuit del vespre, tindrà lloc una nova edició del MercaPromo, acció de dinamització comercial impulsada per Comerç Figueres. Com ja era habitual en les edicions anteriors, la Rambla de la capital alt-empordanesa esdevindrà el punt neuràlgic de l’activitat, que té com a objectiu «donar a conèixer l’establiment, la marca, una plataforma social i també per donar sortida al producte de la temporada actual o de l’anterior», tal com especifica l’organització.

Com ja passava en els anteriors formats, hi pot participar tothom que tingui un establiment, una marca o una plataforma, tant si s’és associat de Comerç Figuers com si no.

La fira, on es podran trobar rebaixes, novetats, serveis, alimentació o botigues i entitats, entre d’altres, clou les inscripcions per a poder-hi participar el pròxim divendres 26 d’agost. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li