El ‘Març de les Paraules’ torna als equipaments culturals rosincs

0
1349

El primer recital serà el divendres 16 de març amb «Pedrals Papers», on el poeta i rapsode Josep Pedrals submergirà el públic en cavil·lacions poètiques


 

El Teatre Municipal de Roses, Ca l’Anita i la biblioteca, acullen, un any més, el «Març de les Paraules», una programació dedicada al món de la poesia i la literatura, que a través d’un vessant multidisciplinari ofereix recitals poètics, contes per a infants, cinema i una exposició col·lectiva. Els recitals els faran Sílvia Bel, Juan Manuel Galeas i Josep Pedrals.

El primer recital serà el divendres 16 de març amb «Pedrals Papers». El poeta i rapsode Josep Pedrals submergirà el públic en cavil·lacions poètiques i també hi haurà una sessió de micro obert per als assistents. L’endemà, el dissabte 17, l’actriu Sílvia Bel i el cantaor Juan Manuel Galeas oferiran el recital poeticomusical on el poema de Jacint Verdaguer obrirà al públic la capacitat emotiva de la poesia, amb un recull poètic de poetes catalans. Els dos recitals es faran al Teatre Municipal, a les 21 h. Els més menuts també podran gaudir de la programació amb una sessió de Petits Contes, el 17 de març a les 11.30 h, a la biblioteca de Roses, on també es commemorarà el vintè aniversari de la mort de Joan Brossa i es retrà homenatge al seu món visual i plàstic. D’altra banda, el 21 de març hi haurà la projecció de la pel·lícula Neruda, de Pablo Larraín. El film mostra la fugida de Xile de l’escriptor l’any 1948. I pel que fa a la sessió del Club de Lectura del 23 de març a les 19.30 h, centrarà la tertúlia literària entorn de l’obra de Manuel Vázquez Montalbán, Los mares del Sur.

Per cloure la programació, el personatge més famós de Vázquez Montalbán, Pepe Carvalho, centrarà l’exposició col·lectiva de Ca l’Anita, tal com informem en aquesta mateixa pàgina.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li