El jutjat suspèn el ban d’alcaldia sobre l’horari de tancament

0
1255

Des de Fecasarm també defensaven que la decisió municipal impedia “les ampliacions horàries automàtiques que preveu l’ordre d’horaris de la Generalitat”


El ban d’alcaldia que decratava que els restaurants i els locals d’oci nocturns de Cadaqués havien de tancar mitja hora abans entre setmana i una hora abans els caps de setmana ha quedat suspès pel jutjat contenciós administratiu 2 de Girona.

La justícia ha acollit la mesura cautelar que va presentar la Federació Catalana d’Associacions s’Activitats i de Restauració i Musicals (Fecasarm), en nom dels tres locals d’oci nocturn de Cadaqués que es veien afectats pel ban municipal. Defensaven que la nova normativa horària podia suposar “pèrdues econòmiques de fins al 63%”. Els professionals del sector de la restauració i l’oci asseguren que treballen una mitjana de tres hores a ple rendiment i són l’hora i mitja final de divendres i dissabte que el consistori volia prohibir.

Des de Fecasarm també defensaven que la decisió municipal impedia “les ampliacions horàries automàtiques que preveu l’ordre d’horaris de la Generalitat”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li