El jovent de Castelló d’Empúries dissenya l’‘skatepark’ municipal

0
2655

La idea de fomentar la participació juvenil en la creació del nou espai ja s’havia dut a terme en altres poblacions com ara Figueres o Roses


 

Castelló d’Empúries ha estrenat un nou equipament, dissenyat, pel jovent del poble. Els riders del municipi, tal com s’anomenen entre els patinadors, han estudiat la distribució del nou espai i plantejat la millora. La instal·lació està al costat de l’Ecomuseu Farinera. La idea de fomentar la participació juvenil en la creació del nou espai ja s’havia dut a terme en altres poblacions com ara Figueres o Roses.

El nou skatepark de Castelló d’Empúries és un dels més ben equipats de la comarca. Hi ha dos quarters, un funbox, una zona de street, amb un rail i diferents calaixos per fer trucs i una mini rampa.

LA HALF. A banda de les rampes i zones noves, la gran novetat de l’equipament municipal és la half. Es tracta d’un mòdul de nou metres de llarg en forma d’U que permet fer trucs d’anada i tornada dins la mateixa estructura.

MÒDULS PROVISIONALS. L’empresa Ungravity ha sigut l’encarregada de dur a terme l’obra de millora de l’espai i el disseny del nou equipament.

D’altra banda, l’ajuntament del municipi ha mostrat el seu agraïment a l’empresa, ja que Ungravitu va facilitar una sèrie de de mòduls provisionals per no deixar els usuàris parats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li