El Jardí tindrà butaques noves a partir del setembre

0
1240

La platea del teatre disposa de 600 localitats repartides en dues seccions d’onze files de butaques, i ara s’habilitaran dos espais nous per a persones amb mobilitat reduïda


La setmana passada es va iniciar la renovació del pati de butaques del Teatre el Jardí. Aquesta era una tasca pendent que ja va preveure l’anterior govern municipal en el marc de diverses millores a l’equipament. En aquest cas, la substitució dels seients vells pels nous permetrà tenir butaques de major amplada de respatllers i reposabraços.

Actualment, la platea del teatre disposa de 600 localitats repartides en dues seccions d’onze files de butaques, i ara s’habilitaran dos espais nous per a persones amb mobilitat reduïda. Així, es passarà a les 546 cadires. D’altra banda, també se substituiran les localitats del segon pis, que passaran de 70 a 84 cadires.

El regidor de Cultura, Alfons Martínez, explica que «les butaques actuals es van instal·lar fa 25 anys i la substitució era una prioritat». Els treballs s’allargaran tot l’agost i es preveu que tot estigui enllestit al setembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li