El grup Scevola Ensemble oferirà la seva música a la Basílica de Santa Maria

0
380

El concert forma part de la programació 2021 del Mediterranean Guitar Festival i fan parada a l’Alt Empordà


 

En el marc del Mediterranean Guitar Festival, la comarca de l’Alt Empordà ha acollirà demà el concert de Scevola Ensemble. Un grup format per la carismàtica guitarra de Gian Carlo Scevola, l’elegant contrabaix de Carla González i els ritmes de la bateria i percussió d’Arnau Julià. El grup ja ha fet dos dels tres concerts que té previstos a les contrades del nord amb l’espectacle Geografías. El primer concert va ser fa només tres dies a Llançà i ahir, dilluns, van actuar a El Port de la Selva. El pròxim concert serà avui mateix, dimarts, 27 de juliol i es farà a Castelló d’Empúries, a la Basílica de Santa Maria.

‘GEOGRAFíAS’. Tal com defineixen, Scevola Ensemble presenta un concert ple de contrastos, de ritmes folklòrics i urbans que conviden a delectar-se entre diferents ritmes, des d’un baião del Brasil a una bella i melancòlica milonga campera d’Argentina. Expliquen que l’espectacle neix de les inquietuds del guitarrista Gian Carlo Scevola, i el seu desig d’oferir un repertori clàssic per a guitarra solista i escrit per compositors majoritàriament llatinoamericans. Per aconseguir-ho, es pregunta quina és la referència d’aquests compositors, i en definitiva, d’on va sortir aquesta música. És per això que ofereix al públic un viatge sonor, on es podran reconèixer les diferents peces. Tot i això, però, el trio ha volgut anar un pas més enllà i fer que sigui el mateix públic qui viatgi amb la imaginació.

LES ENTRADES. Per assistir al concert que el trio oferirà demà a la Basílica de Castelló d’Empúries cal comprar les entrades a la pàgina web: mediterraneanguitarfestival.com.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li