El govern escalenc nega que aquest 2021 no es bonifiqui l’ocupació de la via pública

0
423

A la vegada s’informa que les liquidacions es faran, tal i com preveuen les ordenances municipals, un cop s’hagi completat l’informe tècnic que s’està redactant ara que s’ha donat per acabada la temporada turística d’estiu


L’equip de govern de l’Escala ha emès una nota aclarint que aquest 2021 l’Ajuntament té previst bonificar part de l’ocupació de via pública. D’aquesta manera es dona resposta «a les acusacions del grup municipal d’ERC en el sentit que no hi havia cap bonificació aquest any». A la vegada s’informa que les liquidacions es faran, tal i com preveuen les ordenances municipals, un cop s’hagi completat l’informe tècnic que s’està redactant ara que s’ha donat per acabada la temporada turística d’estiu.

De moment, només s’han començat a enviar les liquidacions de l’ocupació corresponent a les dimensions de les terrasses abans de la pandèmia, sense tenir en compte les ampliacions i les noves ocupacions que s’han autoritzat aquestes dues darreres temporades per compensar les reduccions d’aforament que marcava el Procicat.

A les ordenances es va afegir una clàusula que contempla bonificacions en casos de situacions sobrevingudes, com la covid-19.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li