El futbol territorial: retorn a la vista?

0
977

Els delegats de la Federació Catalana de Futbol proposen reprendre la competició a principi de març


Si el context epidemiològic és favorable, el futbol territorial podrà tornar a aparèixer a escena el pròxim mes de març. Si més no, aquesta és la intenció dels delegats de la Federació Catalana de Futbol, que durant la comissió interterritorial celebrada la setmana passada van acordar traslladar a la junta directiva de l’ens federatiu la proposta per a reprendre totes les competicions del futbol i el futbol sala amateur i de base a partir del 6 i 7 de març, en cas que el Procicat aixequi les restriccions vigents en la pràctica de l’esport federat d’àmbit català.

A la reunió, que va comptar amb la presència de la Federació, Joan Soteras, així com amb els 14 delegats territorials, es va adoptar aquesta decisió després de les consultes efectuades als clubs esportius al llarg de la setmana anterior, i seguint així el mandat aprovat en la darrera Assemblea General Ordinària, amb la posterior adaptació dels plans de competició a una única fase o volta.

AMB PÚBLIC? Durant la sessió també es va tractar un dels altres grans interrogants de la possible represa competitiva: hi haurà públic? En aquest sentit, Soteras va explicar que la Federació treballa amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física, així com amb els Departaments de Salut i Interior, perquè aquesta tornada a la competició es pugui produir amb presència d’aficionats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li