El Freddie Mercury del folklore asturià, al Teatre Jardí

0
647

Rodrigo Cuevas (Oviedo, 1985) actuarà aquest dissabte a les vuit del vespre al Teatre El Jardí de Figueres, on presentarà Trópico de Covadonga, un espectacle basat en les cançons del seu aclamat àlbum Manual de Cortejo, produït per Raül Refree


Rodrigo Cuevas (Oviedo, 1985) actuarà aquest dissabte a les vuit del vespre al Teatre El Jardí de Figueres, on presentarà Trópico de Covadonga, un espectacle basat en les cançons del seu aclamat àlbum Manual de Cortejo, produït per Raül Refree. Presenta una proposta que pivota entre els diferents codis i maneres ancestrals i actuals del festeig, la ronda i l’amor. Un viatge a través d’un cançoner popular contemporani, on el vehicle per narrar les músiques i les històries eternes són l’electrònica, l’humor, la performance i els codis musicals. El directe està acompanyat d’una posada en escena que combina elements vintage amb videoprojeccions i coreografies contemporànies, capaç de seduir als espectadors.

Les entrades per veure l’espectacle d’un dels artistes més inclassificables del moment, es poden adquirir a través de la pàgina web www.figueresaescena.cat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li