El film de Dalí a Portlligat, premiat a l’Argentina

0
1693

El documental ‘La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador DalĂ­’ ha rebut el premi a millor pel¡lĂ­cula i a millor documental


 

El documental La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí, produït per la Fundació Gala-Salvador Dalí, acaba de rebre dos guardons de l’Arte Non Stop Festival International Film & Art Festival BA 2017, celebrat a Buenos Aires del 27 al 30 de setembre. Concretament, el film ha guanyat els premis a millor documental i a millor pel·lícula, entre set finalistes en la categoria de documentals, d’un total de 1.200 projectes que representaven més de 80 països de tot el món.

Els premis s’han atorgat, segons paraules del jurat, “en virtut de la bellesa artística, poètica i romàntica que transmet el documental, no tan sols pel que fa a l’obra consagrada i majestuosa del gran pintor Salvador Dalí, sinó també pel virtuosisme narratiu amb què han acompanyat i plasmat les imatges, pel contingut, la vida personal i el valor històric amb el qual presenten la genialitat de Dalí i el seu entorn de Portlligat en la seva essència, la seva obra i la seva vida, que no fa més que meravellar-nos novament i que desitgem veure el film un cop rere un altre”.

El documental La vida secreta de Portlligat. La casa de Salvador Dalí té guió de Montse Aguer, directora dels museus Dalí, i està produït per l’empresa Doc Doc Films.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li