El Figueres i el Peralada impulsen el Trofeu de Presidents

0
1800

Es tracta d’un torneig de futbol base que es disputarĂ  en dos caps de setmana: aquest proper dissabte, 8 de setembre, i el diumenge 23 de setembre


 

La Unió Esportiva Figueres i el Club Futbol Peralada han unit esforços per impulsar l’anomenat Trofeu de Presidents, un torneig de futbol base que es disputarà en dos caps de setmana: aquest proper dissabte, 8 de setembre, i el diumenge 23 de setembre. La competició, tirada endavant pels dos presidents de les entitats, Narcís Bardalet (Figueres) i Miquel Llobet (Peralada), enfrontarà 12 equips de les categories inferiors de les dues entitats amb 6 partits en cadascuna de les dues jornades: el dia 8 es disputaran mitja dotzena de partits a Vilatenim i el dia 23 tocarà el torna l’estadi xampanyer, que aprofitarà l’esdeveniment per inaugurar la nova gespa artificial.

El torneig, que compta amb el suport del propietari del Castell de Quermançó, Josep Maria Martorell, neix amb la intenció de fomentar la bona sintonia entre els dos clubs alt-empordanesos, alhora que també pretén potenciar el futbol base, homenatjar la figura de l’artista Salvador Dalí _vinculat amb els dos clubs i amb el Castell_ i potenciar la fortalesa. «No està renyit ser del Figueres i del Peralada, hi ha més coses que ens uneixen que les que ens separen», explica Bardalet. El trofeu del campió, obra de l’artista Rubén Mañas, és un rinoceront sota el castell de Quermançó, tal com somiava Dalí.

ELS PARTITS. El torneig s’iniciarà dissabte amb els següents partits: Aleví C UEF-Aleví A CFP (9.45 h); Benjamí B UEF-Benjamí A CFP (11.15 h); Aleví A UEF-Aleví B CFP (12.30 h); Cadet A UEF-Cadet A CFP (14.30 h) i Infantil A UEF-Infantil A CFP (16.30 h). Diumenge, es jugarà el Juvenil A UEF-Juvenil A CFP (14.30 h).

El diumenge 23 el calendari serà aquest: benjamí C CFP-Benjamí C UEF (9 h); prebenjamí A CFP-prebenjamí A UEF (9 h); Aleví D CFP-Aleví D UEF (10 h); Infantil B CFP-Infantil B UEF (15 h); Cadet B CFP-Cadet B UEF (17 h); Juvenil B CFP-Juvenil B UEF (19 h). Després dels partits tindrà lloc el lliurament del trofeu (20.45 h).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li