El figuerenc Ernest Plana, reelegit president de la FOEG

0
1661

Plana, que encapçalava l’Ășnica candidatura presentada, tindrĂ  com a vicepresidents Miquel Gotanegra i Eduard Ayach, mentre que JesĂșs AusĂ­n serĂ  el tresorer


 

L’empresari figuerenc Ernest Plana va revalidar dijous passat el cĂ rrec com a president de la FOEG per quatre anys mĂ©s, desprĂ©s de la celebraciĂł d’unes eleccions amb una llista Ășnica formada amb empresaris de llarg recorregut i tambĂ© amb membres mĂ©s joves. Plana, que encapçalava l’Ășnica candidatura presentada, tindrĂ  com a vicepresidents Miquel Gotanegra i Eduard Ayach, mentre que JesĂșs AusĂ­n serĂ  el tresorer.

La patronal actualment representa més de 15.000 empreses, la meitat de les que hi ha a la província. «Un dels reptes és créixer encara més. Cal tenir en compte que representem a totes les empreses, des de la més petita fins a la més gran», va dir Plana.

L’empresari empordanĂšs va assumir la presidĂšncia de la patronal en substituciĂł de l’empresari Jordi Comas, que va morir assassinat el novembre del 2012. Plana ha desenvolupat la seva trajectĂČria professional al sector de la mecĂ nica. Del 1998 al 2018 va ser president de l’AssociaciĂł d’Empresaris de Comerç i ReparaciĂł de Vehicles i Embarcacions de les comarques gironines.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li