El Festival Indrets aposta per descobrir Cadaqués a través de la música

0
1008

La segona edició arriba amb noms com Kálon, Mireia Pla i Fernando Salinas, Quatre, AB3, Athrodeel i Bofirax


Aquest estiu, les places i carrers de Cadaqués tornaran a revelar la bellesa del seu patrimoni a través de la música del festival Indrets. De l’1 de juliol al 27 d’agost, prop de 15 artistes posaran música a racons singulars del municipi amb sons mediterranis i músiques del món. El festival presenta, per a aquesta segona edició, 14 actuacions escampades per set emplaçaments d’alt valor paisatgístic i arquitectònic, localitzats en diferents punts de la vila de Cadaqués, una de les poblacions més singulars del litoral català. Noms com Kálon, Mireia Pla i Fernando Salinas, Quatre, AB3, Athrodeel, Bofirax, Daniel Felices, Pablito, Iris Deco, Sergi Estella, De La Carmela i Playback Maracas formen un cartell ple de colors sonors de totes les èpoques, indrets i tradicions musicals per a un festival que s’inaugura amb l’univers particular de les Escarteen Sisters i es clausurarà, el dia 27 d’agost, amb l’inclassificable música de MisBehaving.

IDENTITAT. El festival vol subratllar i reivindicar els espais que identifiquen el poble amb un nou cicle de concerts de referència. Per aquest motiu s’ha confegit una programació més «festiva, ballable i fresca, promovent sempre un tret identitari com és l’accent salat que el poble de Cadaqués segueix mantenint», segons l’impulsor i director, Josep Noguer.
Una visió que comparteix la regidora de cultura de l’Ajuntament de Cadaqués, Laura Blay: «el festival aposta per l’esperit multicultural de la vila, posant en valor trets com la tramuntana i el parlar salat per tal que no es perdin». Des del consistori col·laboren amb el llibre El paraulari de Cadaqués de Pep Vila, que recull mots i expressions ben pròpies del municipi costaner.

RUTA HISTÒRICA. Cada dijous a partir de les 18 h, el Festival convida a descobrir els secrets del nucli històric de Cadaqués, a través de Rutes Cadaqués i la seva creadora, Mercè Donat. Un recorregut a peu a través dels carrers del casc antic, on es desgranarà pas a pas la seva història i identitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li