El Festival Còmic se celebrarà del 17 al 20 de setembre

0
545

La direcció ha reprogramat les actuacions de les companyies i els artistes catalans


La 13a edició del Festival Còmic, prevista per la Setmana Santa, s’ha vist afectada de ple per les restriccions de la Covid-19. De tot el que hi havia previst, s’han aconseguit mantenir les actuacions catalanes, com la d’en Peyu, prevista pel dissabte 19 de setembre, o l’espectacle «Bona gent», de Quim Masferrer, previst per l’endemà, ambdues al Teatre el Jardí.

De moment, segons l’organitzador i codirector del festival, Xavier Valentí, «el cartell d’artistes internacionals segurament no el podrem fer, és difícil quadrar-ho, i ocupar els espais de la ciutat fora de dates és molt complicat. Al setembre hi ha altres coses previstes». La reprogramació ha suposat per l’organització un revés econòmic, ja que hi ha despeses contractades que no són reemborsables. Per això està habilitada l’opció de poder retornar l’entrada, i fer una renúncia solidària de l’import per ajudar a pal·liar el cop econòmic.

Tot i les complicacions, Valentí es mostra optimista: «Són coses que ens superen, nosaltres no defallirem intentant que això no es perdi, una cosa com l’humor no es pot deixar de banda, hi hem de ser. Tornarem amb moltíssimes ganes, i el públic també».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li