El Festival Còmic de Figueres desbordant

0
924

Èxit. Èxit rotund de la setena edició del Festival Còmic de Figueres, tant pel que fa al nombre de públic com sobretot per la qualitat dels artistes convidats.
La gala inaugural del dijous va reunir prop de 800 persones al Teatre El Jardí de Figueres. El gran Tortell Poltrona va ser l’encarregat d’obrir la nit i rebre amb una reverència el Rei Joan Carles I, interpretat per l’actor Toni Albà, que va conduir exemplarment tota la vetllada fent esclatar de riure al públic amb totes les seves intervencions. Antonio Díaz “El Mago Pop” va omplir de màgia el teatre i es va emportar una gran ovació. També els mestres del teatre de figures Hugo e Inés que van sorprendre al públic, amb la seva poesia corporal, i Pep Plaza, que es va encarregar de tancar la nit amb una actuació sublim.
Un dels espectacles més esperats i que no va defraudar en absolut, sinó tot el contrari, va ser el del provocador Leo Bassi. És del tot cert quan es diu que un bon pallasso ha d’haver patit i és bo a partir dels 60 anys. Leo Bassi n’és un gran exemple, ho vam poder comprovar divendres al Festival Còmic de Figueres, on va oferir una actuació de gairebé dues hores en la qual va recollir alguns dels millors moments de la seva trajectòria.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li