El Dr. Josep Obradors es dedicarĂ  exclusivament al projecte de FIV Obradors

0
4789

«Canvio la meva orientació professional però encara em queden anys de feina», explica el doctor


 

Fa poc més de cinc mesos que la clínica de reproducció assistida FIV Obradors, amb seu a Figueres, va obrir les portes i el centre ja comença a recollir els seus fruits. Una de les dades destacables és que a partir d’aquest mes de febrer el Dr. Josep Obradors es dedicarà exclusivament al projecte del centre de reproducció assistida. És a dir, el reconegut ginecòleg figuerenc deixarà la consulta del carrer de Vilafant per dedicar-se al 100% a FIV Obradors, ja que tal com explica ell mateix, aquest «és el projecte del meu fill i jo he d’apostar per ell». Afegeix que la seva intenció era compaginar els dos projectes: la seva consulta de ginecologia i obstetrícia i el centre de reproducció assistida, però «la feina m’absorbeix i com que he d’escollir, em decanto pel projecte del meu fill». El Dr. Obradors agraeix la confiança que han dipositat les seves pacients durant 30 anys: «em fa molt feliç pensar que formo part del record de moltes famílies». Afegeix que a partir del mes de març, la consulta quedarà en mans de la doctora Alejandra Azkargorta, i destaca que es queda molt «tranquil perquè és una gran professional, l’he escollit jo mateix i tinc molta confiança en ella». A la consulta hi treballarà el mateix personal i les pacients «tindran assegurada la continuïtat».

PRIMERS TRACTAMENTS. Pel que fa als inicis de la clínica de reproducció assistida, FIV Obradors el mes de setembre va començar els primers tractaments i els resultats «són d’allò més favorables», destaca el biòleg, Albert Obradors. «Estem molt contents dels resultats obtinguts i també de l’acollida que hem tingut a la clínica». Aquest és l’únic centre de la comarca però no només hi acut gent de l’Empordà: «tenim pacients de Barcelona, Niça, París i fins i tot Los Angeles» assegura el biòleg.

Per entendre millor els resultats de FIV Obradors, destaquen que actualment ja hi ha disset dones embarassades i que la probabilitat de crear noves vides en aquest centre és del 67%. Albert Obradors assegura que «són xifres molt elevades. Hem de pensar que la mitja espanyola i europea, amb pacients de bon pronòstic és d’un 50%, i nosaltres amb pacients no seleccionats és del 67%». Detalla que aquestes xifres s’han de valorar en perspectiva, ja que el nombre de pacients encara no és prou alt per determinar el percentatge segur, però «anem en molt bona línia i és l’objectiu». Destaca que és doblament positiu perquè els tractaments els han fet amb pacients no seleccionats, és a dir, diferents perfils de dones i diferents edats de fertilització. Obradors fill explica que els primers nadons del centre naixeran el juny d’aquest 2018.

 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li