El dipòsit més barat, a Vilamalla

0
2059

Els preus més elevats de gasolina-95 i gasoil de la comarca es troben a la Selva de Mar, segons dades del Ministeri per a la Transició Ecològica


 

El preu mitjà dels carburants s’ha enfilat fins a màxims de finals del 2014, després d’encadenar el setè creixement de forma consecutiva. Amb aquest context, les dades recollides pel Ministeri per a la Transició Ecològica entre el 9 i el 13 de setembre adquireixen una importància encara major, ja que s’especifiquin les gasolineres més barates de l’Estat espanyol i, de retruc, les que també obliguen a fer un major esforç de butxaca.

A l’Alt Empordà, concretament, qui vulgui trobar la gasolina-95 i el gasoil més bé de preu haurà d’anar fins a la gasolinera Avanza de Vilamalla: allà, el gasoil es paga a 1,169 euros al litre, i la gasolina a 1,259.

ELS PREUS DE LA GASOLINA-95. Més enllà de Vilamalla, on també es pot trobar la gasolina a bon preu és l’Escala (Gadcar) i Empuriabrava (EsclatOil), totes dues a 1,299 euros/litre, o a Figueres i Sant Pere Pescador (EsclatOil), on caldrà abonar 1,309 euros per litre. A l’altra cara de la moneda s’hi situa la Selva de Mar, on el litre costa 1,449 euros (Cepsa), un import que supera les gasolineres BP (1,437) i Shell (1,434) de la Jonquera. Les benzineres Repsol i Cepsa de Llançà i Portbou, respectivament, també són de les més cares del territori amb 1,429 euros al litre.

El GASOIL. D’altra banda, el preu per litre de gasoil més econòmic també es podrà trobar a l’EsclatOil d’Empuriabrava i a la gasolinera Gadcar de l’Escala (1,209), així com als EsclatOil de Sant Pere, l’Escala i Figueres (1,219). Per contra, la despesa més elevada es torna a repetir a la Selva de Mar (1,359 a Cepsa), que encapçala una llista on també destaquen les gasolineres Repsol (1,355) i Galp (1,354) de la Jonquera, així com els establiments Repsol de Llançà o Figueres (1,349 euros al litre).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li