El Dia de la Ciutat més ampli

0
1419

En total, es van lliurar quinze guardons a ciutadans i entitats que han destacat per la seva trajectòria


El Teatre Municipal El Jardí va escenificar diumenge passat la celebració del Dia de la Ciutat de Figueres, un acte que enguany ha arribat amb canvi de format: d’una banda, ha aglutinat el lliurament de reconeixements de l’any 2020 i 2021, i de l’altra s’ha dividit en dos actes, la mateixa entrega dels guardons, al matí, i un concert, a la tarda.

Així, la Fulla Figuera de Plata van anar a parar a les mans de la periodista Anna Teixidor i de l’Hotel i Restaurant Duran. D’altra banda, Jaume Guillamet i Montserrat Mauné han estat nomenats fills predilectes, mentre que Maria Pilar Tavera i Antònia Solsona han rebut la distinció de filles adoptives. La resta de guardonats van ser els següents: Club Tennis Taula Tramuntana i Consell Esportiu de l’Alt Empordà —Medalla al Mèrit Esportiu—; les treballadores dels Plans d’Ocupació de l’Ajuntament de Figueres i del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, Carolina Anieto, Bibiana Buscató, Ángeles Rojas i Blanca Garcia —Diploma al Reconeixement Ciutadà—; Emilia Pla —Ciutadana d’Honor— i la Parròquia de Sant Pere —Medalla d’Or de la Ciutat—.

CONCERT A LA TARDA. Una de les novetats de l’edició del Dia de la Ciutat d’enguany va ser el concert que la Jove Orquestra de Figueres i l’Orquestra Vesàtile del Casino Menestral van oferir a la tarda al mateix Teatre Municipal El Jardí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li