El Deulofeu oferirà un cicle de Farmàcia i Parafarmàcia i l’Illa de Rodes, el Batxibac

0
1054

Coincidint amb l’obertura, dimarts passat, del període de preinscripcions per a estudis postobligatoris, el director dels serveis territorials d’Ensenyament, Albert Bayot, va presentar l’oferta del curs 2014-2015. I a l’Alt Empordà hi ha dues grans novetats: la instauració d’un cicle formatiu (FP) de grau mitjà de Farmàcia i Parafarmàcia a l’institut Alexandre Deulofeu de Figueres (que se suma als set cicles nous que s’han creat a la comarca en els últims 3 anys), i l’extensió del Batxibac (modalitat que permet obtenir la doble titulació de batxillerat català i Baccalauréat francès) a l’institut Illa de Rodes de Roses.
A més, Bayot va destacar que la idea és potenciar l’oferta d’FP Dual (els alumnes reben formació i, paral·lelament, fan pràctiques remunerades en empreses del sector). De moment, a l’Alt Empordà se seguiran impartint els dos cicles que s’han posat en marxa el curs actual: el de Manteniment de vaixells que es fa a Castelló d’Empúries (que precisament dijous va rebre la visita de la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau), i el d’Olis d’oliva i vins que es fa a Llançà (que divendres va rebre la visita de Bayot).
D’altra banda, el director territorial d’Ensenyament va avançar que el departament està treballant perquè de cares al següent curs escolar (2015-2016) algun institut de Figueres es pugui afegir al de Llançà i a l’Illa de Rodes a l’hora d’impartir el Batxibac.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li