El Culubret registra 1.127 avaries des del 2018

0
767

Tot i que la zona pateix aquesta situació des de fa 13 anys, el document que l’Ajuntament ha enviat a la fiscalia recull les interrupcions del serveis des de fa cinc anys, quan la Guàrdia Urbana va començar a comptabilitzar-les


L’informe sobre els talls de llum al Culubret de Figueres recull que des del 2018 s’han registrat 1.127 averies elèctriques al barri. Tot i que la zona pateix aquesta situació des de fa 13 anys, el document que l’Ajuntament ha enviat a la fiscalia recull les interrupcions del serveis des de fa cinc anys, quan la Guàrdia Urbana va començar a comptabilitzar-les.

L’any 2018 se’n van registrar 164; el 2019, 148; el 2020, 379 i el 2021, 327. Des de l’1 de gener fins al 14 de febrer d’aquest any, ja n’hi ha hagut 109 més. La informació lliurada també recull un informe de Fisersa sobre l’estat de l’enllumenat públic i de Serveis Socials, que alerta que a la zona hi viuen 53 persones vulnerables, 41 de les quals amb algun grau de dependència.

El vicealcalde i regidor de Seguretat, Pere Casellas, considera que el pas d’enviar el document a la fiscalia Ă©s «el darrer recurs» per «obligar la companyia» a «complir amb la seva responsabilitat social». Tot i això, Casellas tampoc creu que la situaciĂł es pugui atribuir exclusivament a les sobrecĂ rregues per cultius de marihuana. Per aquest motiu creu que la companyia ha de posar mitjans i exigir a Interior que actuĂŻ. TambĂ© insta al conseller Joan Ignasi Elena a complir amb l’increment d’efectius a la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li