El conseller Torrent inaugura una nova fita del camĂ­ de Sant Jaume al Port de la Selva

0
685

Es tracta d’un punt situat a tocar del conjunt monumental del monestir, i serveix per indicar el camĂ­ catalĂ  a Santiago de Compostel·la i, alhora, per commemorar l’any Xacobeo, que s’ha prorrogat a tot el 2022 en motiu de la pandĂšmia


El conseller Torrent i el vicepresident de la Xunta de GalĂ­cia van inau­gurar dissabte una fita del camĂ­ de Sant Jaume al monestir de Sant Pere de Rodes. Es tracta d’un punt situat a tocar del conjunt monumental del monestir. Aquesta marca serveix per indicar el camĂ­ catalĂ  a Santiago de Compostel·la i, alhora, per commemorar l’any Xacobeo, que s’ha prorrogat a tot el 2022 en motiu de la pandĂšmia.

El Departament d’Empresa i Treball fa mĂ©s d’una dĂšcada que treballa en la promociĂł internacional del CamĂ­ de Sant Jaume per donar-lo a conĂšixer com a proposta de turisme cultural i de senderisme. Per aquest motiu es va aprofitar l’acte d’aquest dissabte per presentar la guia El CamĂ­ de Sant Jaume. La ruta tranquil·la cap a Santiago de Compostel·la de l’autor Callum Christie.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li