El concurs Ferran Pou de meteorologia ja té guanyadors

0
1666

El primer tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, s’ha mostrat molt satisfet tant per “la participació creixent d’aquest concurs d’abast internacional” com, i molt especialment, “per la seva qualitat fotogràfica”


 

El concurs fotogràfic Ferran Pou de meteorologia ja té guanyadors. L’Ajuntament de Figueres va lliurar dimecres passat els premis de la quarta edició, que ha rebut un total de 320 fotografies participants, distribuïdes en les cinc categories del certamen: Fenòmens meteorològics (113 fotos), Meteorologia, aigua i territori (67 fotos), Tramuntana (17 fotos), Fenòmens meteorològics a Figueres (7 fotos) i Instagram i Twitter (116 fotos).

Concretament, les fotografies premiades han estat: Norfeu i Thor al país del vent, de Carlos Castillejo (1r premi), i Mànegues, de Pau Gener (2n premi), en la categoria Fenòmens meteorològics; Camps enfangats, d’Enric Navarrete, i Capvespre rogenc, de Xavier Navas, per Meteorologia, aigua i territori; Tramuntana-Canigó-Cargol, de Lluís Roura, i Laberint de dunes, d’Eugeni Vallmajó, per Tramuntana; Cortina d’aigua a Figueres, de Narcís Isern, i Camí cap al cel, de Sílvia Adroher, per Fenòmens meteorològics a Figueres, i Pasturant abans no caigui el cel, de Marc Heras, per Instagram i Twitter.

Els primers premis han rebut 200 euros, un trofeu i un lot de llibres de fotografia i meteorologia. Els segons, 100 euros, un diploma i un lot de vins de la DO Empordà. El premi de la categoria Instagram està dotat amb 60 euros, un trofeu i una estació meteorològica de sobretaula.

El primer tinent d’alcalde i regidor de Medi Ambient de l’Ajuntament de Figueres, Francesc Cruanyes, s’ha mostrat molt satisfet tant per “la participació creixent d’aquest concurs d’abast internacional” com, i molt especialment, “per la seva qualitat fotogràfica i per la diversitat de fenòmens meteorològics capturats”. Francesc Cruanyes també ha afegit que “amb la voluntat de posicionar el concurs com a referent de la meteorologia i la fotografia a Catalunya, per a la propera edició s’incrementarà notablement la dotació dels premis gràcies a la incorporació d’entitats col·laboradores”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li