El concurs ‘Creativitat en temps de Covid’, a la recta final

0
1027

Amb l’entrada a la fase 1 el proper dilluns, donarem per acabada l’activitat, tot i que aquest cap setmana encara es podran presentar nous dibuixos. El sorteig, ben aviat!


El concurs ‘Creativitat en temps de Covid’ impulsat pel periòdic HORA NOVA arribarà al seu punt final aquest dilluns, coincidint amb l’entrada del territori a l’anomenada fase 1 de la desescalada. Durant aquests dies, hem rebut desenes de creacions dels petits artistes de l’Alt Empordà, que han il·lustrat amb molt d’enginy com estan passant aquests dies tan excepcionals.

El concurs s’acaba dilluns, sí, però això vol dir que encara podeu aprofitar aquest cap de setmana per enviar-nos la vostra creació i participar, així, a interessants premis que donarem a conèixer ben aviat.

Diuen que l’Empordà és terra d’artistes, i aquesta setmana ho hem pogut tornar a comporvar. Mireu, mireu!

Recordem, tot seguit, les bases: 

🖌 Demanem als més petits de la casa que ens enviïn imatges de dibuixos o treballs manuals relacionats amb com estan vivint aquests dies. De totes les imatges que rebem -poden ser fotografies o dibuixos- farem una selecció per publicar-les en pròximes edicions. D’aquesta manera, tots els nostres lectors podran veure les creacions dels més menuts.

📧 Ens podeu enviar les creacions a redaccio@horanova.cat, amb l’assumpte del missatge #CORONACONCURS.

🎁 A més, quan s’acabi el confinament farem un sorteig entre TOTES les propostes que hagum rebut, i els petits artistes podran guanyar un premi!

🔍 Podeu consultar les bases aquí.

🧠 I recordeu: l’estat d’alarma limita la temàtica, però la imaginació pot ser il·limitada!

#JoEmQuedoACasa

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li