El Compartir Cadaqués porta el model a Barcelona

0
929

El nou restaurant, ubicat al carrer de València, a tocar del passeig de Gràcia, compta amb una superfície d’uns 500 metres quadrats repartits en tres sales i estarà operatiu a la primavera


L’essència del restaurant Compartir Cadaqués arribarà aquesta primavera a la ciutat de Barcelona, a través d’un nou establiment que seguirà el model del local alt-empordanès i es dirà Compartir Barcelona. En aquest sentit, Oriol Castro, Eduard Xatruch i Mateu Casañas, els propietaris del restaurant de Cadaqués i del Disfrutar, un dels millors restaurants del món, iniciaran una nova aventura en el sector de la restauració acompanyats per Nil Dulcet, un deixeble del triplet de xefs.

El nou restaurant, ubicat al carrer de València, a tocar del passeig de GrĂ cia, compta amb una superfĂ­cie d’uns 500 metres quadrats repartits en tres sales, amb una capacitat per a 80 persones. L’objectiu, detallen, Ă©s mantenir la filosofia i l’estil del restaurant de CadaquĂ©s, però en aquest cas amb una lĂ­nia adaptada al mercat i a les exigències de la ciutat comtal. Per tant, s’hi podran trobar preparacions emblemĂ tiques, però tambĂ© innovacions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li