El comerç es prepara per a la campanya de descomptes ‘Comprem a Figueres’

0
797

El consistori repartirà vals de 10 euros per bescanviar als establiments adherits a la iniciativa


En marxa els preparatius per a la segona edició de la campanya Comprem a Figueres. Les associacions de comerciants informen als establiments que ja poden adherir-se a aquesta acció impulsada per l’Ajuntament. Comerç Figueres Associació informa que les inscripcions van començar dimecres de la setmana passada, que s’allargaran fins al 31 d’octubre, i anima als seus associats a participar-hi.

En aquesta ocasió el públic beneficiari dels vals de descompte seran els residents a Figueres d’entre 26 i 64 anys, i és que en la primera fase de la campanya, que va tenir lloc al febrer, va quedar exclosa aquesta franja d’edat. Aleshores els descomptes eren per als majors de 65 anys o els empadronats d’entre 18 i 25 anys.

El període d’utilització dels vals serà de l’1 d’octubre al 15 de novembre i un altre requisit serà una despesa mínima. Per utilitzar un val de 10 euros cal fer una compra d’almenys 20 euros. També es poden utilitzar dos vals per una compra superior a 40 euros. Els vals es poden descarregar telemàticament, a través de la plataforma en línia, o bé físicament, a l’Oficina de Turisme.

La campanya s’emmarca dins del Pla de Reactivació Econòmica de la ciutat de Figueres elaborat per l’ajuntament i que s’està implementant des del mes d’abril de 2020. La primera fase de l’acció es va valorar molt positivament, segons el consistori, i això ha portat a preparar-ne la segona edició.

L’administració local destinarà 153.000 euros a aquesta campanya, que té com a objectiu incentivar la compra al comerç de proximitat. Es calcula que l’acció d’aquesta tardor tindrà un impacte econòmic de mig milió d’euros per la ciutat en un moment de represa de l’activitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li