El comerç d’ahir i d’avui

0
1461

El Consell Comarcal acull una mostra de pintures de botigues emblemàtiques de Figueres realitzat per alumnes de la Societat Coral Erato


 

La sala d’exposicions del Consell Comarcal de l’Alt Empordà acull aquests dies una mostra de pintures que porta per títol «Botigues de Figueres». Es tracta, concretament, del resultat de les obres sortides d’un taller de pintura de la Societat Coral Erato, de Figueres, que dirigeix la professora Blanca Reig, que fa un passeig pel comerç d’ahir i d’avui de la ciutat i representa una vintena de botigues de la capital de la comarca. En aquest sentit, algunes de les obres representen establiments històrics i ja tancats i altres que continuen oberts al públic. En tots els casos, però, es tracta de botigues emblemàtiques de Figueres.

Els quadres estan signats per Dolors Reig, Enric Camps, Maite Feixas, Miós Trilla, Paquita Casademont i Rosalina Carreras, tots ells alumnes del taller de pintura de la Societat Coral Erato. L’exposició es pot visitar aquests dies, fins al proper dimarts 30 de gener, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia, i els dimarts de 5 a 7 de la tarda. L’acte d’inauguració se celebrarà avui, dimarts 16 de gener, a 2/4 de 6 de la tarda, i la presentació anirà a càrrec de la professora del taller, la historiadora de l’art i crítica Blanca Sala Reig.

La mostra de pintures del Consell Comarcal de l’Alt Empordà es completa amb un recull de dades històriques sobre els establiments comercials i amb referències documentals antigues del comerç de la ciutat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li