El Club Tennis Figueres aposta pel pĂ del

0
1674

L’entitat estrena aquesta setmana una nova pista, la cinquena en total, i potencia la pràctica d’una disciplina que li ha fet duplicar el nombre de socis


Afirmar que el pàdel és una disciplina esportiva cada vegada amb més recorregut ja no és cap novetat. Aquesta tendència tampoc no ha passat desapercebuda a la comarca de l’Alt Empordà, territori on cada cop hi ha un nombre més alt d’adeptes d’aquesta modalitat.

Un exemple el trobem al Club Tennis Figueres, que aquesta setmana estrenarà una nova pista de pàdel, la cinquena en total. L’aflorament de la instal·lació no és casualitat, sinó que respon a una aposta ferma de l’entitat: «Des de fa uns mesos hem volgut potenciar molt aquest esport, així com el vessant social del club», explica José Luis Osuna, membre de la Junta directiva del club.

De moment, l’aposta ha funcionat. En aquest sentit, des de fa tres mesos el club ha aconseguit sumar 110 socis més, el que ha suposat duplicar el gruix social que hi havia fins llavors. Ara, la massa social supera les 200 persones.
Aquesta nova pista, que serà de vidre, es completarà amb la resta d’instal·lacions que ja té el club figuerenc: 6 pistes de tennis de terra batuda, 1 pista dura, 1 pista polivalent per a la pràctica del futbol sala o bàsquet, 2 piscines (una de gran i una d’infantil), gimnàs, bar i restaurant.

NOVETATS. Ara bé, la pista de pàdel no és l’única novetat que planteja l’entitat. En aquest sentit, el club també ha ideat una aplicació pels socis per tal de poder reservar les pistes a cop de clic, així com un grup de WhatsApp, també per als socis, que serveix per programar els partits. D’altra banda, el mes de setembre començarà un fisioterapeuta, tant per als socis com per als no socis.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li