El Club d’Escacs Alt Empordà s’estrena a la lliga catalana

0
799

Quatre mesos després de fundar-se, el Club d’Escacs Alt Empordà s’estrenarà diumenge a la lliga catalana amb la presència d’un equip a la tercera territorial, la categoria d’accés. El conjunt, format per quatre jugadors, tindrà com a base els joves sub-16 Oriol Serra, David Núñez i Josep Salleras, alumnes de l’escola d’escacs que s’han incorporat al club.
René Alonso, mestre internacional i director tècnic del CE Alt Empordà, destaca la fortalesa de l’equip que formen aquests tres joves, que el cap de setmana passat ja va competir a la fase territorial de la copa catalana a Lloret de Mar, reforçat per una altra de les incorporacions del club, Santiago Pérez, i amb el mateix Alonso com a suplent.
Oriol Serra va guanyar recentment la categoria sub-16 del XV Memorial Francesc Alsina, a Parets del Vallès, i va ser primer al seu tram d’ELO (2100-2199). Va sumar cinc punts en vuit rondes i es va enfrontar a forts jugadors internacionals. En la darrera partida va fer taules contra el MI Antonio Torrecillas (Foment) i va acabar en la 18a posició absoluta. David Núñez, amb 4,5 punts, va ocupar el 30è lloc i va ser segon en el seu tram d’ELO (1900-1999). El jove jugador no va tenir sort amb els aparellaments, ja que a la primera ronda es va enfrontrar al seu mestre René Alonso, mentre que a la tercera ho va fer contra el seu company Serra.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li