El Claustre arranca el 2021 amb la mostra ‘5 de 5’

0
722

Es tracta d’un recorregut pictòric format pels colorits paisatges de Lluís Roura; els frescos retrats hiperrealistes d’Elena Montull; els olis fantasiosos de Lourenço Didier; les il·lustracions figuratives del danès Frank Jensen i les precioses composicions pictòriques de Manel Anoro


 

5 de 5. Aquest és el nom de la primera exposició del 2021 de la Galeria d’Art El Claustre de Figueres. Com el seu títol indica, la mostra està formada per cinc obres de cinc artistes diferents. Un recorregut pictòric format pels colorits paisatges de Lluís Roura, els frescos retrats hiperrealistes d’Elena Montull, els olis fantasiosos de Lourenço Didier, les il·lustracions figuratives del danès Frank Jensen i les precioses composicions pictòriques de Manel Anoro.

L’exposició compta amb totes les mesures sanitàries pertinents, i es pot visitar fins al 6 de febrer en els horaris d’obertura habituals de la galeria, de dilluns a divendres. Els dissabtes, seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l’espai romandrà tancat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li