El cicle ‘Vespres Musicals’ oferirà quatre actuacions

0
817

L’edició d’enguany comptarà amb les actuacions de Roger Mas, Beth, Miquel Abras i la Gospel Tramunt Cor


Els Vespres Musicals de Vilafant arriben a la seva 21a edició amb quatre actuacions al conjunt arqueològic de Palol Sabaldòria. La primera actuació d’aquest cicle de concerts, serà el 9 de juliol a càrrec de Roger Mas, una actuació que es va haver de suspendre l’any passat a causa de la pandèmia. La segona en pujar l’escenari serà la cantant de Súria, Beth, que presentarà el divendres 16 de juliol el seu darrer disc, Origen, en un concert en format trio. Just una setmana després serà el torn del music empordanès Miquel Abras, qui oferirà la presentació del nou disc La felicitat també plora, acompanyat de la seva banda habitual. La vint-i-unena edició també comptarà, el dissabte 10 de juliol, amb un concert solidari a càrrec de la Gospel Tramunt Cor, que destinarà la recaptació a través de la venda d’entrades a l’Associació Espanyola Contra el Càncer.

Totes les actuacions començaran a partir de les 21.30 h, tot i que l’obertura de portes es realitzarà una hora abans. L’accés al recinte és gratuït, excepte en el cas del concert solidari.

El cicle de concerts de la 21a edició dels Vespres Musicals de Vilafant és organitzat per l’Ajuntament de Vilafant, amb la col·laboració de Joanjo Bosk, que s’ha encarregat de formular la programació artística.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li