El CGR Gemma aspira a situar sis gimnastes a l’estatal de base

0
966

La primera fase de la Copa Catalana obrirà el dissabte 26 la temporada individual de gimnàstica rítmica, i ho farà amb la presència de set gimnastes del CGR Gemma de Figueres. La competició, que tindrà lloc al pavelló del Sícoris a Lleida, servirà per conèixer la llista de classificades per al Campionat d’Espanya de base, que tindrà lloc a Valladolid del 14 al 17 d’abril. Abans de l’estatal encara hi haurà dues proves més: el Campionat Provincial (3 d’abril) i el català (9 d’abril).
El club figuerenc afronta la primera fase de la Copa Catalana a Lleida amb l’objectiu de situar sis de les seves set representants a l’estatal. “L’única que no hi anirà és l’Alba Caminada”, explica Gemma Torrent, responsable del CGR Gemma, que afegeix que “és molt petita, competeix en la categoria benjamina, i considerem que té molt de temps en el futur per anar-hi”.
De les sis gimnastes restants, n’hi ha dues que tenen moltes opcions de pujar al podi del Campionat de Catalunya i de lluitar per ser entre les millors al d’Espanya: la cadet Ariadna Nogué, amb cinta, i la infantil Maria López, amb cèrcol. “Són les que tenen més rodatge en competició individual. Creiem que aquest és el seu any”, indica Torrent, que reconeix que caldrà veure el nivell de les rivals al català per conèixer les opcions tant de Nogué com de López.
La representació del CGR Gemma es completa amb la cadet Anna Granadero (“és el seu primer any en competició individual. Esperem que els nervis no la traeixin i que no se li faci un nus a la cinta”), les infantils Ester Sarquella (“ja havia competit individualment, però a un nivell més baix”) i Cristina Fortuny (“s’estrena i necessitem que es rodi, ja que l’any vinent ha de formar part d’un conjunt de base”) i l’alevina Ester Pol (“ha treballat moltíssim en el seu primer any individual. Competeix en pilota i creiem que pot aspirar al podi català i a estar entre les 50 primeres al Campionat d’Espanya a Valladolid”).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li