El celler Empordàlia prepara una diada d’allò més solidària

0
735

L’empresa alt-empordanesa col·labora amb l’entitat sense ànim de lucre que treballa per a persones vulnerables


 

El celler Empordàlia, situat a Pau i Vilajuïga, és un dels cellers amb més recorregut de la comarca. Tal com expliquen des del mateix celler, Empordàlia va néixer de la unió de petits agricultors de l’Empordà que han estat treballant la terra durant moltes generacions i que han creat un nou concepte per valoritzar els productes de la regió i la seva gastronomia. Ja fa temps que l’empresa col·labora amb diferents entitats socials del territori i un exemple d’aquesta col·laboració és la Fundació Arrels, una entitat que ajuda a les persones sense llar.

EMPORDÀLIA I ARRELS. Fonts del celler expliquen que el passat Nadal la Fundació Arrels es va posar en contacte amb Empordàlia per demanar col·laboració per obtenir algun producte del celler, i així poder afegir els productes d’Empordàlia als lots que estava preparant per vendre i obtenir recursos econòmics per als seus projectes. Empordàlia va empatitzar amb la proposta i va donar ampolles d’oli de Pau del celler per als lots que la fundació estava preparant. Després d’aquest gest solidari, l’empresa alt-empordanesa ha continuat col·laborant amb la fundació, i n’ha sorgit una nova col·laboració.

MÉS COL·LABORACIÓ. Per celebrar la diada de Sant Jordi, des de la Fundació Arrels s’estan elaborant, als seus tallers, roses imperdibles que van acompanyades d’un punt de llibre, tot fet a mà, que han venut a tothom que els hi ha demanat.

Empordàlia ha col·laborat de nou amb el projecte i ha comprat aquest producte solidari, que lliurarà com a regal de Sant Jordi, entre el 17 i el 23 d’abril, a tots els seus clients que comprin a través de la botiga en línia o per televenda (972 53 01 43 de 9.30 a 19 h, i diumenges de 9.30 a 14 h). Per acabar d’arrodonir la celebració, el dia 23 d’abril també ho regalaran als clients que facin les seves compres presencialment a les agrobotigues d’Empordàlia, a Pau i Vilajuïga. Tota la informació i més es pot consultar a la pàgina web d’Empordàlia. 

 


  • Pots consultar l’Especial de Sant Jordi, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li